SPONSORIT |

SPONSORIT

Yhteistyökumppanit

Logitech G

LGT

Logitech suunnittelee oheislaitteita, joilla ihmiset voivat hyödyntää aiempaa monipuolisemmin digitaalisen maailman tarjoamia mahdollisuuksia. Innovoinnilla ja laadulla on keskeinen sija toiminnassamme. Meistä tuli maailman johtava hiirivalmistaja ja olemme keksineet hiiren uudelleen kymmeniä kertoja, jotta voimme vastata tietokoneen käyttäjien alati muuttuviin hiiren käyttöä koskeviin tarpeisiin.

Logitechin tuotteita myydään tällä hetkellä lähes kaikissa maailman maissa, ja yrityksemme johtoasema innovoinnissa käsittää laajan valikoiman oheislaitteita (sekä langattomia että langallisia). Erityisiä painopistealueitamme ovat tietokoneella tehtävä navigointi, pelit, internet-viestintä, digitaalinen musiikki ja kodin viihdejärjestelmän ohjaus.

Kotisivut: Logitech G

HyperX

HyperX

HyperX on korkeatasoinen tuoteperhe Kingston Technologylta, maailman johtavalta muistien valmistaja. Kingston HyperX kattaa parhaat komponentit muistien, puolijohde ajureista USB-laitteisiin ja tuulettimiin, jotka sopivat niin PC-harrastajille, pelaajille, sisällöntuottajille, ylikellottajille ja järjestelmän rakentajille, tai kovan suorituskyvyn päivittäjille, jotka vaativat huikeaa nopeutta, suorituskykyä ja esteettista designiä järjestelmissään.

Kotisivut: HyperX

ZOWIE a brand by BenQ

Jimms

Loppuvuodesta 2008 julkistettu ZOWIE on brändi, joka on keskittynyt kehittämään parhaat oheistuotteet kilpapelaamiseen, jotka auttavat eSports-urheilijoiden suorituksia. Vuonna 2015 BenQ osti ZOWIE brändin edustamaan yhtiön eSports-tuotevalikoimaa, joka takaa aitoa kilpailullista elämystä ja nautintoa.

ZOWIE varustaa myös joukkueemme näytöillä, jotka takaavat maksimaalisen suorituskyvyn!

Kotisivut: ZOWIE a brand by BenQ

Jimm's PC Store

Jimms

Jimm`s PC-Store Oy on vuonna 2001 perustettu asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Liikevaihto vuonna 2010 oli n. 25 milj. euroa, henkilöstömäärämme on 38 ja noutopalvelumyymälämme sijaitsee Turussa.

  • Perustettu vuonna 2001
  • Palveluksessa 38 henkilöä
  • Vuoden 2012 liikevaihto n. 25 milj. euroa
  • Suomen paras valikoima erikoiskomponentteja

Kotisivut: Jimm´s PC-Store

Ulti-Mat

Jimms

Sinun valintasi – Ulti-Mat Racing-tuolit. Ulti-Mat tuolit tulevat nostamaan Racing-tuolien standardeja sekä toimisto että e-sport käytössä. Kaikki Ulti-Mat tuolit on suunniteltu ja toteutettu sekä toimisto, että e-sport vaatimusten mukaisesti, jotta saavutettaisiin paras mahdollinen tuolimalli. Voit nähdä laatueron jo pelkästään katsomalla tuolia, mutta pintaa syvemmältä löytyy paljon lisää.

Kotisivut: Ulti-Mat