RCTIC Meet & Greet NESA Bootcampeillä!

RCTIC Meet & Greet NESA Bootcampeillä!
kesä
28

RCTIC Meet & Greet NESA Bootcampeillä!

Yksi Suomen suurimmista eSports tapahtumakokonaisuuksista käynnistyi Kajaanissa 12.kesäkuuta, kun Nordic eSports Academyn järjestämä huikea neljän viikon bootcamp leiritys alkoi.

Leiri on sikäli ennennäkemätön suomessa, sillä tällaista eSports koulutusta pelin harrastajille ei ole aiemmin suomessa tarjottu. Leirin ideana on antaa ammattipelaajiksi tähtääville hyvän pohjan lähteä tavoittelemaan haavettaan, kun koulutus kokonaisuus koostuu pelilisestä-, psyykkisestä- ja mentaalisesta koulutuksesta sekä eSports bisnes koulutuksesta. Tämän lisäksi leirin aikana järjestetään myös mm. pelaajien nopeus, tarkkuus ja käsi-silmä kordinointi kyvykkyys.

Mukana on huikea määrä lajin ammattilaisia kouluttamassa leiriläisiä aivan pelivalmentajista – psykologeihin sekä eSports bisnes kouluttajia.

Nordic eSports Bootcamp leirityksen kruunaa joukkueemme tapaaminen ensi torstaina 6.heinäkuuta, kun leirin viimeisimpänä ohjelmana on joukkueemme Meet & Greet.

Samalla joukkueemme pääsee testaamaan leirillä olleita valmennustyökaluja, jotka auttavat niin meitä kuin myös leirin järjestäjiä kehittämään toimintaa tulevaisuudessa.

Tämän jälkeen joukkueemme nähdään mukana Nordic eSports Academyn päättävässä 10,000€ palkintopotilla varustetussa turnauksessa.

Nähdään ensi viikolla Kajaanissa ja Vuokatissa!

About Jere Alanen

RCTIC perustajajäsen, toiminnanjohtaja, joukkueenjohtaja. Intohimoni on eSports. #STAYRCTIC #KingisBack!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

YHTEISTYÖKUMPPANIT