Muutoksen kautta kohti syyskautta!

Muutoksen kautta kohti syyskautta!
elo
20

Muutoksen kautta kohti syyskautta!

Kesä alkaa olla pikku hiljaa taputeltu ja joukkueemme on palannut pelikentille kesäloman jälkeen. Kesän alussa ilmoitimme tulevasta kokoonpano muutoksesta ja, että joukkueemme kaksi pelaajaa on lainattu Conquer Gamingin käyttöön sopimuskatkoon asti. Tämä käynnisti meillä pitkän pelaajahaku prosessin, joka on viimein saatu päätökseen.

Kesän aikana päätimme myös pitkäksi venyneen hakuprosessin takia jättää liigat väliin ja keskittyä täysin harjoitteluun ja testijaksoon. Joukkue piti myös hieman kesälomaa yhdessä koko organisaation kanssa heinäkuun aikana, jotta syyskauteen voidaan lähteä täysin puhtaalta pöydältä.

Joukkueemme lähtee kohti syyskautta seuraavalla kokoonpanolla:
Tommi ”toree” Lindgren
Jonathan ”saastis” Åberg
Saku ”SAAGA” Kuisma
Ilmo ”McDuck” Salomäki
Jesse ”jehu” Haapakoski

Conquer Gamingissa lainassa olleista pelaajista Olli ”INSES” Havisto siirtyi sopimuskatkon jälkeen osaksi Conquerin kokoonpanoa ja Ilmo ”McDuck” Salomäki on yhdessä uuden vahvistuksen Jesse ”jehu” Haapakosken ja muun joukkueen kanssa tehnyt kanssamme jatkosopimuksen.

Lisätietoa joukkueen syyskaudesta ja tavoitteista sekä organisaatiomme suunnitelmista loppukaudelle ja tapahtuvista muutoksista julkaisemme lähiaikoina VLOGin muodossa.

About Jere Alanen

RCTIC perustajajäsen, toiminnanjohtaja, joukkueenjohtaja. Intohimoni on eSports. #STAYRCTIC #KingisBack!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

YHTEISTYÖKUMPPANIT