Joukkue suuntaa CPH Games 2017 -turnaukseen ensi viikolla

Joukkue suuntaa CPH Games 2017 -turnaukseen ensi viikolla
huhti
04

Joukkue suuntaa CPH Games 2017 -turnaukseen ensi viikolla

Ensi viikon keskiviikkona Kööpenhaminassa isketään jälleen näppikset ja hiiret pöydille, kun Copenhagen Games 2017 -tapahtuma käynnistyy. Counter-Strike: Global Offensive -joukkueemme matkaa keskiviikkona tapahtumaan ja ottaa osaa tapahtumassa pelattavaan CS:GO -turnaukseen.

Copenhagen Games järjestää tapahtumassaan 50,000$ palkintopotilla varustellun turnauksen. Turnaus ei ole kuitenkaan formaatiltaan peruslaatuinen vaan ennen pääturnausta pelataan ns. karsintaturnaus, josta kahdeksan parasta karsii paikan pääturnaukseen. Pääturnauksessa on yhteensä 16 joukkuetta, johon toiset kahdeksan on saanut paikan suoralla kutsulla.

CS:GO tiimi
Counter-Strike -joukkueemme matkaa ensi viikolla ensimmäiseen ulkomaan turnaukseensa!

Taival Copenhagen Games 2017 -turnauksessa ei tule olemaan helppo, sillä mukana on euroopan kovan luokan joukkueita kuten iGame, Tricked eSports, FNATIC Academy, Team LDLC, Team Singularity, PRIDE, NRG Esports, Epsilon ja paljon muita!

Jos paikka ei pääturnaukseen irtoa karsitojen kautta on joukkue mukana kuitenkin tapahtumassa järjestettävässä ”kakkosturnauksessa”, josta lisätietoja järjestäjä julkistaa myöhemmin.

Turnaus on kokoonpanollemme ensimmäinen ulkomaan turnaus ja matka itsessään tuo joukkueelle äärimmäisen tärkeää kokemusta tulevaisuutta silmällä pitäen. Tulemme päivittämään verkkosivuillemme lähempänä tapahtumaa lisätietoa koskien turnausta.

Lisätietoa tällä hetkellä turnauksesta ja osallistujista löydät osoitteesta copenhagengames.com

About Jere Alanen

RCTIC perustajajäsen, toiminnanjohtaja, joukkueenjohtaja. Intohimoni on eSports. #STAYRCTIC #KingisBack!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

YHTEISTYÖKUMPPANIT