INSES ja McDuck lainaan – Korvaajat testijaksolle

INSES ja McDuck lainaan – Korvaajat testijaksolle
touko
26

INSES ja McDuck lainaan – Korvaajat testijaksolle

Counter-Strike -kokoonpanomme pitkä syys- ja kevätkausi on saatu pakettiin, ja tuloksellisesti joukkueen kanssa on menty oikeaan suuntaan. Kevään aikana analysoidessamme asetettujen tavoitteiden saavuttamista ja tuloksia olemme miltei vuoden yhteisen taipaleen kohdalla tulleet siihen tulokseen, että saavuttaaksemme nämä asetetut tavoitteet on katsottava tuloksia, roolituksia ja kokonaisuutta pelaajakohtaisesti.

Muutoksia lähdetään tekemään kahden pelaajan kohdalta, kun Olli ”INSES” Havisto ja Ilmo ”McDuck” Salomäki penkitettiin ja heidän tilalleen testijaksolla on tällä hetkellä Joona ”joona” Puumalainen korvaamassa AWP-pelaajan roolia ja Pasi ”RAIMOVORMISTO” Koskinen tuo omalla pelillään hieman muutoksia roolituksiin.

Kokoonpano tällä hetkellä:
Jonathan ”saastis” Åberg
Tommi ”toree” Lindgren
Saku ”SAAGA” Kuisma
Joona ”joona” Puumalainen (testijaksolla)
Pasi ”RAIMOVORMISTO” Koskinen (testijaksolla)

Toimettomaksi eivät kuitenkaan INSES ja McDuck jääneet, sillä kotimaisella Conquer Gamingilla oli kahden pelaajan vajavaisuus kokoonpanossa ja heidän kanssaan on tehty sopimus ottaa pelaajat heille lainalle. Kummankin pelaajan sopimukset ovat voimassa kanssamme elokuuhun asti, jonka jälkeen niitä tarkastellaan uudelleen.

Ensimmäinen koitos testijaksolle otettujen pelaajien kanssa joukkueella on tulevana viikonloppuna ensimmäisen eSM osakilpailun karsintojen muodossa. Joukkueemme tullaan myös kesän aikana näkemään ainakin Nordic eSports Academyn järjestämässä 10,000€ turnauksessa Vuokatissa heinäkuussa ja ELC järjestämässä Legend Series turnauksessa kesäkuussa.

About Jere Alanen

RCTIC perustajajäsen, toiminnanjohtaja, joukkueenjohtaja. Intohimoni on eSports. #STAYRCTIC #KingisBack!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

YHTEISTYÖKUMPPANIT