eSports Lounge Simerock 2017 festareilla

eSports Lounge Simerock 2017 festareilla
heinä
22

eSports Lounge Simerock 2017 festareilla

Loppukesän kuumin festari Simerock 2017 valtaa jälleen tänä kesänä Rovaniemen Ounaspaviljonkin huikealla juhla setillä. Simerockin 15v-juhlavuosi huipentuu kaikkien aikojen bileisiin 11.-12.8.2017 Ounaspaviljongilla.

Mukana on kuumia artisteja Haloo Helsinki!, JVG, Robin, Antti Tuisku, SANNI, Juha Tapio, Mikael Gabriel ja paljon muuta. Tämän lisäksi myös jo kaksi kertaa festareilla ollut eSports Lounge on osana festariviikonloppua suurempana kuin koskaan aiemmin!

eSports Loungessa on tuttuun tapaan mahdollisuus tutustua niin globaalisti kuin myös kotimaassamme huikeaa vauhtia kehittyvään elektroniseen urheiluun ja yleisesti pelaamiseen. Tänäkin kesänä festarivierailla on mahdollisuus tavata pelaajiamme ja haastaa heidät leikkimielisiin haasteisiin tutuissa eSports peleissä.

Uudistuksena tänä kesänä paikalle pärähtää myös tuttuja kotimaisia tubettajia, kun Lakko ja Herbalisti ottaa eSports Loungeen nousevan Tubecornerin haltuun perjantaina. Perjantaina pääset tapaamaan tätä kaksikkoa Tubecorneriin kello 18:10 – 18:40 ja paikalla on myös yllätyskilpailuja. Tapaaminen ja kilpailut näytetään suorana festareiden pääscreeniltä!

Älä missaa siis näitä bileitä vaan hommaa lippusi Pohjois-Suomen loppukesän suurimmalle festarille NYT! Näitä bileitä et tahdo jättää väliin.

Menossa mukana: Logitech G ja Jimm’s PC-Store.

About Jere Alanen

RCTIC perustajajäsen, toiminnanjohtaja, joukkueenjohtaja. Intohimoni on eSports. #STAYRCTIC #KingisBack!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

YHTEISTYÖKUMPPANIT