E-urheilun ABC |

E-urheilun ABC

Elektronisen Urheilun ABC - Mitä elektroninen urheilu on?

Tekijät: Visionist.fi - Jimm´s PC-Store - RCTIC eSports

Info

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) on koonnut yhdessä Visionist.fi ja meidän kanssa ”Elektronisen urheilun ABC” -juttusarjan, jossa esitellään mistä elektronisessa urheilussa on oikein kyse ja miksi se on nykyään niin suosittua. Juttusarja koostuu yhteensä neljästä osasta, jotka on koottu nyt samaan pakettiin!

Jimm’s & eSports – osa 1: Elektronisen urheilun alkeet
Jimm’s & eSports – osa 2: Elektronisen urheilun joukkueet
Jimm’s & eSports – osa 3: Elektronisen urheilun tapahtumat
Jimm’s & eSports – osa 4: Pelitietokone on elektronisen urheilijan tärkein työkalu

Etsitkö tietoa videopelaamisen urheiluvedonlyönnistä? Tästä löydät kaiken tiedon ja vinkit videopelaamisen urheiluvedonlyönnistä.

Mikä Jimms.fi ja Visionist.fi?

Jimm’s PC-Store

Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2014 liikevaihto oli noin 31 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 41 henkilöä. Toimipaikkamme sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa http://www.jimms.fi.

Visionist.fi

Visionist on viestintä-, markkinointi- ja konsultointitoimisto IT-alan, kulutuselektroniikan sekä digitaalisen viihteen valmistajille ja tukkureille. Visionist toimii yhteistyössä koko jälleenmyyntikanavan ja kaikkien sidosryhmien kanssa tuoden tuotteille ja palveluille ainutlaatuista lisäarvoa.

Vuonna 2001 perustettu Visionist sai alkunsa pitkään tietotekniikka-, kulutuselektroniikka-, peli- ja musiikkialoilla toimineen Jiri Koivuniemen toimesta. Kyseisten alojen monitoimimiehenä tunnettu Jiri on työskennellyt läheisesti teknologiatuotteiden ja digitaalisen viihteen eri muotojen parissa jo yli 20 vuoden ajan.

Visionist vannoo yhteistyön nimeen ja onkin vuosien varrella työskennellyt niin kansainvälisesti kuin paikallisestikin lukemattomien kumppanien kanssa. Laitevalmistajat, pelijulkaisijat ja musiikkiyhtiöt, tukkurit ja maahantuojat, jälleenmyyjät, tunnetut ja tuntemattomammat brändit, viestintä- ja käännöstoimistot, konsultit ja markkinoijat ovat kaikki tulleet tutuiksi mitä erilaisimmissa yhteyksissä. Visionist tuntee hyvin myös eri alojen etujärjestöjä, valtiovallan edustajia ja muita yhteiskunnallisia vaikuttajia.

Visionist tarjoaa palvelujaan yksittäisinä töinä ja tekee myös lyhytaikaisia projekteja. Tavoitteena on kuitenkin aina pitkäjänteinen kumppanuus. Visionist on kärsivällinen ja joustava kumppani, joka on erikoistunut brändien ja markkinoiden kehittämiseen. Lisätietoa osoitteessa www.visionist.fi.